Za ruku

Za ruku

Anotace: ...

Za ruku Tě držet
V noci nejenom spát
Na filmy se dívat
Pak dlouze milovat

Podlehnout touze
A tiše se smát
Do ticha šeptat
Že mám Tě moc rád

Ve dne spolu chodit
A nejenom být
Při pádu Tě chytit
A spolu i žít

U ohně sedět
Na kytaru hrát
V náruči Tě mít
A nechat čas vlát

To všechno a mnohem víc
To mohlo se stát
Kdybych dokázal Ti říct
Jak moc Tě mám rád

Do ohně se dívám
O Tobě sním
V noci když usínám
Vím že jsi s ním

A tak sbohem dávám
A chci být sám
Lásku umřít nechám
Tebe se vzdám

Za ruku Tě drží
A Ty můžeš se smát
Přát víc si lze stěží
Víc Ti nemůžu dát
Autor Jacques-ds, 07.08.2011
Přečteno 467x
Tipy 10
Poslední tipující: Kopretinka:-), Mraveneček, Lucucu, tato22, labuť, hloubavá, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je hezké štěstí, lásku přát
vidím, že i přes slzy máš rád:)

07.08.2011 18:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí