Časová smyčka

Časová smyčka

Anotace: .............

ČASOVÁ SMYČKA

Je to konec počátku?
Proč nejde vše pozpátku?

Krásné chvíle zpět vrátit,
v časové smyčce se ztratit.

Dokola prožívat určité chvíle,
nikdy nedojít do smutného cíle.

Toužím vrátit čas a být s Tebou,
v náruči Tvém chvět se něhou.

Tak nádherné chvíle neprožiji asi už,
je mi stále jako bych měla v srdci nůž.

Čepel bodá, srdce krvácí
a vzpomínky z mé hlavy se neztrácí.

Noci prázdné a chladné,
celá má bytost jen po Tobě práhne.

Cítit ve vlasech Tvůj dech,
Tvé polibky na svých rtech.

Kéž by tak šlo vytvořit časovou smyčku,
a dát tím sbohem prázdnému zítřku.
Autor Samanta, 08.08.2011
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí