Jako..

Jako..

Anotace: Kdysi jsem se řídila heslem. ,,Nemiluji muže, kteří milují jiné ženy.'' avšak láska si nevybírá.

Jako ryba, co zmírá v poušti,
jako panter, co prochází se v houští,
jako vlk, co na měsíc si vyje,
jako maso od kosti, co vesele si hnije.

Jako rozbitá láhev vína,
jako na hedvábí špína,
jako kráter spadlé hvězdy z nebe,
jako kousek duše odtrhnutý z tebe.

Jako od vany zatoulaný špunt,
jako špatně odkázaný grunt,
jako ukázka zvrhlé krásy,
jako škodolibý anděl spásy.

Jako kabát prožraný od molů,
jako cesta plná výmolů,
jako přetržená struna,
jako v novu luna.

Tak se bez tebe cítím,
Asi jsi mým celým bytím,
přesto nemohu tě mít,
a tak nemám chvíli klid.
Autor Annie the wolf, 09.08.2011
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Samanta, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

musí to být těžké, chtít a nemít...a cítit se jako polovina něčeho a trápit se nad něčím co se nejspíš nezmění

10.08.2011 13:19:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí