V kapkách deště ztrácí se mé slzy

V kapkách deště ztrácí se mé slzy

Anotace: ...

V kapkách deště ztrácí se mé slzy
a já nikdy již nespatřím Tvou krásu,
v kapkách deště ztrácí se mé slzy...
lze hledat na dně lahve spásu?
Klíč již nepasuje do zámku,
neodemyká mi cestu k Tobě...
hledím do zavřených dveří,
do kterých rukou
se teď Tvá duše svěří?
V kapkách deště ztrácí se mé slzy
a srdce mé přestává bít,
nechej mě tu na dešti letním
svou marnou lásku v klidu snít.
Protože v kapkách deště ztrácí se mé slzy...
Autor Paulus Septimus, 10.08.2011
Přečteno 470x
Tipy 5
Poslední tipující: terezkys, CULIKATÁ, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí