Slza z tváře padá

Slza z tváře padá

Anotace: Nešťastně zamilovaná

Dívka do dlaní tiše plaká,
slza jí z tváře padá.
tisíce slz kvůli tobě,
kéž by si byl radši v hrobě..

Zapomenout nemůžu,
kdy tu bolest přemůžu?
až nůž na krku povolí
vždyť co bolí to přebolí..

tys mě hrozně zklamal,
vlastního srdce ses lekal.
a tak ti s radostí oznamuju,
že už tě nemiluju!
Autor Lukika, 21.11.2004
Přečteno 579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí