že ta láska tolik bolí

že ta láska tolik bolí

Anotace: ..

Že ta láska tolik bolí?
Víc jak rána holí.

Bolí uvnitř, dlouho
I pro myšlenku pouhou.

Bolí, nevíš kde srdce máš
Bolí, jenom smutně vzpomínáš.

Že ta láska tolik bolí?
Pověz, co srdce moje zhojí?

Snad ta slova
Která jsou tak známa

Ta dvě kouzelná slova,
Které chceš slyšet zas a znova.

Tak proč ta slova nepovíš?

Už mě neznáš, nemluvíš.

Že ta láska tolik bolí?
Autor Dindane, 10.08.2011
Přečteno 444x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Liška76, tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano. Bolí.

09.07.2022 12:38:17 | mkinka

S velkým citem psáno bolí ano předem je to dáno:)
Hezké..

18.11.2011 19:45:46 | Liška76

no jé je,ta bolííí

10.08.2011 21:31:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí