Boj o lásku

Boj o lásku

Anotace: Napsáno před 2 týdny :)

Toužím ti dát strašně moc,
sladkou pusu na dobrou noc,
já chci tě dlouze obejmout,
na zlé sny ti dohlédnout.

Já chtěl bych tě chránit,
aby nemohli tě zranit,
já bych tě uahrnul láskou,
né jen nějakou maskou.

Mylím pořád jen na tobe,
čím dál víc chci tě,
nedbám vůbec na sebe,
já mám zájem kotě.

Až zapadne slunce,
já budu tě bránit,
dám ti svoje srdce,
ty budeš ho chránit.
Autor Henry_propper, 10.08.2011
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí