Ty

Ty

Anotace: a Tobě...

Za zavěsy z naděje,
odhazuji šaty
a spěchám za Tebou...Ty

Doteky jarního větru,
na tváři,
co ukazuji světu,
jen Ty znáš tu pravou.

Pro lásku,
s plameny věků,
na hrotu jehly,
sním...

Struny v člověku,
struny ve mě,
zní sonátou jitra
díky Tobě.

Všechny moje pocity,
křičí do prostoru štěstím,
které jsi v knihtisku života,
vytiskla Ty.

V křišťálu víno,
co potěší smysly,
upíjím
a myslím,
vím,
že Ty jsi ta pravá...
Autor zíťa 2, 10.08.2011
Přečteno 525x
Tipy 6
Poslední tipující: Eliss94, malá slečna, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí