Pějme píseň dokola

Pějme píseň dokola

Anotace: ALkoholový večírek II. část

Poslouchej. Tu hudbu jak hladí.
Největší krása vzniká v utrpení.

Bud můj princ a já budu tvou pirnceznou.
Ale Romeo se sebral a šel za jinou.
Princeznou.
S královnou tělesnou
do kolen
..poklesnou.

Kyselinu polykáš,
štěstí nemáš ale znáš.
Jen tu neplač, dál se snaž.
Radost zase rozpoznáš.

Lepší lék je medovina.
Zžehne bol
i v srdci splína.
Bran pekel ti otevírá.

Jen tak,
ať to přebolí,
zpívej zkázy chorál.

Falešně vrzej na struny.

Duši jsi prodal. Tys prohrál.

Víno
Gin a
Whisky

Snad máš dobré “zisky”.

Rum
Vodka
Zelená

Pějme píseň dokola ...

La...
La.
Autor Live to fight, 11.08.2011
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: casla, Poučený fracek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí