V tom čínském bistru

V tom čínském bistru

Anotace: První setkání

Jiskřičky zájmu
ve tvých očích..
Koukáš se na mne,
abys mne očíh!
Jídlo nám nesou,
cinkot a rozhovory kolem..
Bušení srdce
a slabost kolen.
V tom čínském bistru..

Každý tvůj pohled
nalévá do žil
adrenalin!
Chvění žaludku
a na rtech,
ve svůdném lesku,
cítím chuť malin.

Chvějivý tanec
zmatených očních řas..
Vychutnávám si tvůj
důvěrně známý hlas.
V tom čínském bistru
kéž jsme spolu zas!
Autor Hana Trnková, 10.02.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, taky můžu.

10.02.2006 10:54:00 | JardaCH

Tak tomuhle zatleskám nahlas, pokud dovolíš :-)

10.02.2006 10:51:00 | Buližník

Tenhle pocit znám, ale ty jsi ho mitrně popsala.100%

10.02.2006 06:28:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí