Adam

Adam

Anotace: ... četl Evě kdysi ...

.
pršelo už drobně
hřmělo v dáli
a strojům
ulétaly
slzy
do
žil
ještě
zvečera
na mašině
koleny pobízel
všechny své koně
a vyjel do deště
přestože jim
za krk lilo
jak četl
kdysi Evě
bez milosti
bez lítosti
do Šiktance
přeskakoval
za další slova
a teď strojům
sušit nechce
v duši stíny
jdou nové
neště
.
Autor a_tao, 11.08.2011
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Lota, Zefi, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí