Ona

Ona

Anotace: To bejvaly časy.

Sbírka: Výkřiky fantazie

Když poslouchám hudbu
kterou jsmi dala ty
vzpomínám na dobu
když byla´s mi
nejbližší osobou
kdy moje osudy
sdílel jsem jen s tebou.

To jsem měl oči
jen a jen pro tebe
když jsme za letních nocí
hleděli na sebe
a pili, dost vesele!
ať byl pátek či sobota
klidně i neděle.

Pro tebe chupito
a pro mě absintha
takhle sme pařili
klidně až do rána
to sme se nasmáli
no i nabrečeli
a nakonec, skončili v posteli.

Bolehlav, kocovina
to bylo trápení
stejně pak došlo
na ranní mazlení.
Ale všechno jednou skončí.
Autor periarmos, 12.08.2011
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí