Červená..

Červená..

Anotace: .. ruža

Slnko je žlté
má červené oči
je navyknuté
na kolotoči

nezbedne žmurkať
očami z ruží
zo zlata dukát
po nebi krúži

červeným zrakom sa
oprie o Tvoje
telo, keď bosá
a nahá? ktovie

naháňaš lúče
v slnečnom vetre
kým neroztlčie
pulz Tvoj povetrie

mojich snov s Tebou
kde dvoch sŕdc škvrna
s vône velebou
ruže a tŕňa..

Slnko je žlté
i červené, spať chce
nebo klenuté
už polospiace

opúšťa, ruža
kvitne, keď v noci
motýle krúžia
nočné, je v moci

mojich snov, úsvit
červeň chce naspäť
ňou sa pokúsiť
navzájom natrieť

môžeme, aby
boli sme svoji
ten kvet ma vábi
sa bojím.. sa bojí
Autor Petbab, 13.08.2011
Přečteno 314x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, NikitaNikaT., CULIKATÁ, hatlapatla, Lota, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice pěkné

14.08.2011 18:41:00 | Stepbystep

červeným zrakom sa
oprie o Tvoje
telo, keď bosá
a nahá? ktovie

naháňaš lúče
v slnečnom vetre
kým neroztlčie
pulz Tvoj povetrie

mojich snov s Tebou
kde dvoch sŕdc škvrna
s vône velebou
ruže a tŕňa..

uf..tak to je krásná část,napsaná s něhou a přímo elektrizujícím výbojem z rozpalu hvězdných sfér!!!! ;-)

13.08.2011 19:48:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí