Sůra

Sůra

Anotace: Nepřešte si to ani olůvko ani vzpomínka.Vadí mi to.Pak by mě nic netrápilo.Takhle to zůstává vše na mně.

Jako stín,
rozprostřen v dál,
mám já splín,
na srdce bych ti hrál.

Minulostí oděnná,
a já ti šeptal slůvka,
láska je proměnná,
na srdci mám olůvka.

Rozbij mou realitu,
bez slitování,
budu tě milovat do zkonání,
rozbij mou ulitu.
Autor Ante portam inferam, 13.08.2011
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí