Te amo

Te amo

Anotace: "Te amo, te amo...Don't it mean I love you?"

„Te amo, Te amo“
skryté ve verších
staré písně.

Miluješ…nenávidíš
tóny zapsané na arších
starých dopisů plných tísně.

„Te amo, Te amo“
symfonie prostoupila
neexistující zátiší
a blíže bouřím
už nikdo neslyší.

V nesmyslnosti touhy
lze spatřit světlo nevysvětlení.
A kdo nezkusí, nepochopí,
že život je příliš dlouhý
na žití bez pokušení.

„Te amo, Te amo…“
přicházím na nečekané
řádky ztraceného
příběhu v biblích lidských srdcí.

Nechápeš, nechápeme,
zvedáme se do výšin
skrytých v hlubinách
propastí touhy srdcervoucí.

"Te amo, Te amo…"
když „ne“ znamená „ano“,
když neznalost proklíná
svá předchozí přání,
když touha zůstává nevinná,
čistá a bez pokání.
Autor Denael, 14.08.2011
Přečteno 426x
Tipy 18
Poslední tipující: Live to fight, Stoneman, Gabrielle, hloubavá, CULIKATÁ, Chancer, labuť, Kett, BartSimpsons, strašidýlko-střapatý, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí