Foukání

Foukání

Anotace: dusné ticho před bouří

pravda je ve víně
a rozinky v rohlících
z pekárny

na Karláku

stíráš mou melancholii
foukáš mi pod uší
šílené rozechvění

co se
tím
změní?

modrooký čerte
modroočko
můj rozcuchaný nepříteli

máš ústa jako med
a slova
po hřídeli
nesmyslně vlníš

sušené růže
sedmikrásky nosíš
a prstenní jemnocit
z výšek se snáší

přesto však
utíkám
ještě se za mnou práší

.

už jenom rozfouknout
smíchopel
(tak aby přiletěl bůhvíkomu)

-aby(s) mě třeba zase chtěl-


pro ten smích
Autor Lucijena, 15.08.2011
Přečteno 374x
Tipy 13
Poslední tipující: teď už nikdo, Maryje..., Lenake, drsnosrstej kokršpaněl, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to drzý čert

a krásná báseň

18.08.2011 10:14:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí