Odletěli andělé

Odletěli andělé

Anotace: ...

Odletěli
andělé sněhobílých dnů
odletěli
jen závan jejich křídel
dech na skle
zamrzá a slábne
odletěli
a s nimi záře v dětských očích
odletěli
a jsme tu sami
dny se táhnou prázdnotou
vrátí se?
slzy kanou
když bílá křídla mizí v dál
andělé
něhou opředené bytosti
andělé
nesoucí lásku v záři své
vraťte se jednou
jednoho dne

Odletěli
andělé srdcí tlukoucích
odlétli
a po nich jen ticho prázdna
byli jsme šťastní
když usmáli se na nás
Teď usměv tuhne na rtech
popraskaných, bez krve
odletěli
a neohlédli se zpět
andělé
planoucí naděje každého z nás
duše jsou děravé
a ani sníh nezakryje strach
v tělech černě rozpínající se
andělé
vraťte se jednou
jednoho dne
Autor Jean-Michel, 15.08.2011
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí