krůpěje šedivých stínů

krůpěje šedivých stínů

Anotace: -...............

stárnu, snad jen myšlenkou mládnu,
zjistil jsem noty svých dnů,
snad minulých i příštích týdnů,
mosazná včelka od Kryla,
snad ta jen by můj pláč zakryla,
však nechám jí v korunách stromů,
raději se projdu pěšinkou kolem těch domů,
kolem všech osudů
však tu myšlenku pozbudu ,
nota falešná občas se stává,
jak krystalický potah co při slabém vánku bývá,
mé srdce je má šatlava,
však podél břehu co teče ta Vltava...

a tak můj záver zní,
ani čas to nezmění....


ruka alkoholu mne svírá,
však trápení,jak ze skla stírá...

píši to sobě i vám,
však ohlasy Ty nečekám...
Autor Lumen, 15.08.2011
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Emmelia, la loba, James Libustka, sht1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) tak nazdraví

29.08.2011 19:53:00 | Lumen

Tady ohlas halooo-chlastá nás víc...nejsi sám

29.08.2011 17:22:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí