Dobrovolně nesvá

Dobrovolně nesvá

Anotace: ... ale ani tvá, prostě ničí a tím pádem ztracená

Otáčím se.
Zadarmo vystavuju ti svá záda.
Jen se kochej v rytmu slova "ne", ty něžný masochisto.
*
Otáčím se... a na vše ti odpovídám mlčením.
Zpíváš dokola tu samou písničku.
(A ne proto, že by to byl hit)
**
Trápíš mě a já se nechám.
Jsem k tobě sice zády...
Ale neodcházím, protože čekám, až mi položíš ruku na rameno.
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí