Šepot

Šepot

Anotace: ///

Slyším šeptat vítr o nevýslovné kráse,
o rozmarné bytosti, co něze podobá se,
a posílá ten šepot dál, ať celé lidstvo ví,
že nejkrásnějším dotekem je dotyk bláhový.

Když vztáhls' ruku na mou tvář a jemně uchopil ji;
jak květinu obejme mráz, tak teskně bylo snad mi,
při myšlence, že musíš jít a neřekneš, kdy přijdeš,
jen vítr ví, že vrátíš se a vracet se vždy budeš.

Dál slyším šeptat vítr o nevýslovné kráse,
o lásce stále trvalé, že neskončí, jak zdá se
jen tak. Jen tak lze vzpomínat na ústa milovaná,
vědět, že Ty jsi pravý a já pro Tebe pravá.
Autor Simísek, 16.08.2011
Přečteno 512x
Tipy 19
Poslední tipující: Akrij8, fuu, LucQa, Equus przewalski, E.T.Jane, hašlerka, staranna, Petbab, labuť, Donne, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super like

26.12.2013 06:40:03 | Plato

Moc krásné, Simísku, moc krásné .o)

11.02.2013 01:42:26 | Akrij8

jednou odejde, potom přijde... vítání má taky svoje kouzlo :)

20.12.2011 14:34:23 | stmivani.na.lepsi.casy

A pošeptaly mi louky,
že kopretiny přidrží Vás
láskou vonnými pouty ...

17.08.2011 08:46:00 | E.T.Jane

Tak ať nikam neodchází
a denně vás provází
-láska a blízkost:)

16.08.2011 14:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí