Básník

Básník

Anotace: ..

Byl jednou jeden básník
Který verše psal
Ten básník jednu dívku tuze miloval
Své verše každou noc jí předčítal
A na její dlani hvězdy počítal
Za svitu měsíce líbal jí na obě líce
A za tajuplné tmy snily své sny
Ten básník snílek byl
A velké chyby se dopustil
Už je příliš pozdě, abys svou chybu napravil
Svou pýchou si lásku zahubil
A spanilou princeznu ke zkáze odsoudil
Autor EM, 16.08.2011
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí