Podvrším ve větru

Podvrším ve větru

Anotace: ...

Podvrším kráčíme proti větru
kde mluví bory
nehledáme slova nehledaná
jen mlčíme do kopce
travou hadi plují
a srdce v bezpečí
tak prudce náhlém
kdy bláznivý závan
sklene nás
příliš malé
na velkou lásku
v doteky jež rozumí si
i v té hloubce.

Slyšíme dech
o společných nocích
kde tichem tetelí se vzduch.
Autor Taog, 16.08.2011
Přečteno 405x
Tipy 12
Poslední tipující: Kyška, zelená víla, tato22, James Libustka, whiolet, labuť, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

"příliš malé
na velkou lásku" = geniální

16.02.2012 20:39:37 | Kyška

Jak mě chybí to ticho a les..

17.08.2011 21:25:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí