Prostě na všechno

Prostě na všechno

Anotace: ...

Chci jen žít
jenom tak
jenom snít
žádný tlak
Chci jen žít
milovat
ne jen chtít
Křižovat
tenhle svět
bez sebe
bez tebe
tak mě sveď
jak nikdo
nesvede
Tak
ať ti uvěřím
Tak
ať zapomenu
na sračky
na sráče
na hračky
na rváče
na kecy
ze strachu
vyrytý
do prachu
na smrt
a prázdnotu
na smršť
mých vřískotů
na bolest
z prázdnoty
prázdnotu
ze ztráty
na všechny
odchody
i všechny návraty
... prostě na všechno
Autor Melfëa, 16.08.2011
Přečteno 392x
Tipy 12
Poslední tipující: Týna, gallatea, dream in emptiness, Wlistinka, CULIKATÁ, Donne, tato22, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

maximum povedaného v minime slov - to ti ide maximálne dobre!

28.02.2012 12:20:16 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí