Hned teď

Hned teď

Anotace: Bereš?

Sbírka: Chester

Hned teď. Bereš?
Hned teď se zamotám do klubka pavučinky
ze smutku z rána, kdy máme palačinky.
Hned teď
sednu si - nohu přes nohu,
židli jako oporu
pro případ nouze.

Do papíru pouze
seškrábu básničku
věnovanou smutným autorům.

Paprsek ze slunce,
co v ruce mám,
házím rychle za hlavu a okamžiky proklínám.

Hned teď. Bereš?
Budu ti na nervy hrát – rošťáku.

Hned teď mě začneš mít rád.
Autor Philosophic Theory, 16.08.2011
Přečteno 493x
Tipy 4
Poslední tipující: Janca.LP, Elisha, Jedno použití
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí