Poloviny

Poloviny

Anotace: ..pevně se držet své poloviny

........................................................

Jako zprávy o čase co přijdou když na hodinách svítí čtyři nuly
jako dvě těla co kolem sebe chodí i když se nikdy nepohnuly
jako dvě pravdy když se sejdou v jednu milosrdnou lež
jako slova o kterých víš že je v sobě nikdy hledat nebudeš

........................................................

Krok a pak další, v rytmu těch prvních nalezneš i ty druhé

jen tiše našlapovat, každý na svůj vlastní díl viny.

Tanec v ohnivých obručích končívá ohnivým kruhem

jen si nic neslibovat, držet se pevně své poloviny.



Budeme léčit, vodka, penicilin, čas, může to trvat roky

jen tiše našlapovat, každý na svůj díl vlastní viny.

Podílem walz či valčík hlavně si v oné chvíli neplést kroky

a nic si neslibovat, držet se pevně své poloviny.



Nechte to stejné, ležet, stát a nebo jinak se hýbat

nebo jen našlapovat, každý na svůj díl vlastní viny

už tak dost na tom že budou tě podezřívat

že si snad sliboval a nedržel se pevně své poloviny
Autor Eliott Fargley, 17.08.2011
Přečteno 440x
Tipy 3
Poslední tipující: Jakule, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemusují jít vždy o vinu společnou..ale v polovinách sdílenou na různé dvě poloviny..

17.10.2011 00:17:00 | Eliott Fargley

...kazdy na svuj vlastni dil viny... Jak delit spolecnou vinu, kdyz jeden kousek plyne z druheho, prestoze na zacatku bylo vse nevinne...?

10.10.2011 17:47:00 | Jakule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí