Měla to být sms

Měla to být sms

Anotace: opět jako předešlá se nerímuje slovem a sluchem zas psana ve dvě ráno,tentokrát to měla být sms ale pak jsem to upravila a nebyla to už sms(omlouvám se vám za případné chyby ale jsem dyzortografik,mám problémy z gramatikou)

Dostala jsem splín,ty nejsi ten stín.
Nemůžu už žít chci znát co víš a já asi nezjistím.
Jak chutnají tvé rty,jak voní tvé tělo?
Chtěla bych to znát,leč dělí nás sto bran.
Chci aby si mě měl rád,proto nesmíš znát mou tvář.
Doufám že se setkáme ale věřím...
Neveřím že budu jednou tvá.
Autor Gothick L., 17.08.2011
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí