Slza na řasách

Slza na řasách

Anotace: obvinění,které tolik bolí

Na řasách slzička třpytí se,
proč jen muj svět hroutí se...
Tvé obvinění tak bolí...
a rány se pak těžko hojí.
Jsem jen bytustka jiná,
ta,
co ti dává jistotu svého klína.
Spletl jsi si me s jinyma
miláčku muj
a mé srdce pláče
světe muj.
Na řasách slzička leskne se,
co nám tahle přetěžká chvíle
odnese.........................
Autor Štěstěnka, 18.08.2011
Přečteno 617x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolestné jen více nasranosti by to chtělo

18.08.2011 19:35:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí