Panenka Marie

Panenka Marie

Anotace: naplnění láskou....

V bílém oparu snění...
objeví se srdce.
S každým nádechem...
zvětší svuj objem prudce.
V bílém oparu...
zjeví se anděl...
je tak sněhově bílá...
jako školní křída.
Je nádherná
tak se mi zjevila...
panenka
Marie.
Ona mé srdíčko
láskou zalije.
Bílá paní v oparu...ruce ke mě spíná
a má dušička
spílá.
Spílá nádhernou písen...
a to není sen.
Byla tu se mnou...
Božíčku
nachvíly jen.
Děkuji s uctou za zjevení panenko...
má duše ztrápená se usmívá
a né malinko.
Ten blahý pocit
zbyl mi panenko Marie...
ten klid mé srdíčko zalije.
Autor Štěstěnka, 18.08.2011
Přečteno 386x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, jitka.svobodova, whiolet, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se mi opravdu stalo...dostala jsem pohlazení od panenky Marie

19.08.2011 16:08:00 | Štěstěnka

zajímavé

18.08.2011 19:36:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí