Miláčkové mojí

Miláčkové mojí

Anotace: cítím své andělíčky

Andělíčkové mojí
dnes máte rej svuj...
zahříváte mojí duši
v neštastný den muj.
Smutek padl
na mou duši...
a moje slzičky miláčkové mojí
vaše pírka suší.
Objetí křidýlek tak hřejí,
a ja?...žiji v nové naději.
Zustante po mém boku
prosím...vždyt já vás ve svém srdíčku
nosím.
Síla vaší lásky
je nezměrná
a
dojemná.
Zahřívejte mě dál
svými křidélky z peří,
vždyt každý
v tu svoji víru
věří.
Autor Štěstěnka, 19.08.2011
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí