Poseidón

Poseidón

Anotace: ....

Som sám
v objatí chalúh
hladia ma

plutvami

kráčam po dne
unášaný tichom

nevnímam

zatvárajúce sa dvere
a slizké tvory

v piesku

ma ťahajú k sebe
zarastám šupinami

celkom na dne

som len ďalší
Poseidón
Autor MikroB, 20.08.2011
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí