Poslední z prvních společných

Poslední z prvních společných

Anotace: ...

nevnímáš stud
ulic
hodina šestá
slunce už vyšlo
ty
neprobuzená
objímáš líbáš odmykáš a zavíráš
ho venku

i slepé dveře vidí v očích zmatek
na rubu i líci

poslední z prvních společných
východů
až příště
spolu
takhle potáhnete
bude už mlha

sama
čekáš až odkvetou bodláky

pak se zpoza bledých mraků
vynoří stádo draků
a pryč jsou kopretiny
dny už netrvají tak dlouho a stíny
ztratily obrysy

ale dveře dál hledí do samoty tmy

a když už si myslíš že víš jak vypadá
peklo
on se vrátí
Autor Bůchví..., 20.08.2011
Přečteno 552x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

četla jsem třikrát
bádala nad šiframi

co bude zítra?
a kdo bude s námi...

07.09.2011 15:20:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí