Hrst kvítí mám v dlani

Hrst kvítí mám v dlani

Anotace: Jsem ráda, že mě čtete, tak prosím, čtěte mě dál.Patří Vám mé poděkování :-)

Hrst kvítí mám v dlani
a chci Ti ho dát.
Do hlavy padá Ti
a Ty musíš se smát.

Tak až dopadne
Já ti je z vlasů budu brát.
Přivoním si
začnu se taky smát.

Kvítí dopadlo
a s vlasy se splétá.
Beru kvítí do dlaní
a trochu žárlím
že za mě Tě líbá.

Však beru ho dál
Ty cítíš jeho vůni.
S mou dlaní
si ho k obličeji přitiskneš
a přes něj mi polibek dáš.

Jak krásně voní
i Tvoje tváře.
Být s Tebou je krásnější
než Polární Záře.

A když uvadne
slzou jemu vláhu dáš.
Položíš na trávu
a mě s Bohem dáš.

Mám v hrsti kvítí
a chci Ti ho dát.
A do hlavy nepadá ti
a už vím
že budeš se mi zdát...
Autor M3rryMarta Valenová, 21.08.2011
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Magdalena Křenková, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí. Díky

13.09.2011 13:01:00 | Magdalena Křenková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí