V srdci..

V srdci..

Anotace: ...bolí to..

V srdci zvláštní chlad,
když vycítíš že už tě nemá rád..

V srdci zvláštní mráz,
když roztrhne se tvá slzná hráz..

V srdci zvláštní prázdno,
když víš že jsi padla na dno...
Autor Eresiel, 21.08.2011
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., CULIKATÁ, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí