Zamiloval se ....

Zamiloval se ....

Anotace: ---

Vybrala si mě za svědka
a teď na rameni mi nevěsta pláče.
Co si to chtěla vzít za zmetka
a proč on radostí skáče??!!

Jsem vinná...netvrdím,že ne,
ale už nemůžu za to,
že on si vybral mě.

Strávili jsme spolu noc před tím velkým dnem,
a on mi vyprávěl, co je jeho životním snem.
Upřeně se na mě díval a vyprávěl dál,
že chce být semnou a že by se klidně všeho vzdal.

Pohladil mě po tváři,
naše oči zahleděné do sebe.
Pak jen slyším slabý hlásek jak říká:
"Zamiloval jsem se do Tebe..."¨

Byla jsem šťastná,
ale hrozně mě to tížilo.
Už si ani nevzpomínám,
co nás tolik sblížilo.

Na obřadě vyměníme si jen letmé pohledy,
ovšem plné bezmoci a smutku.
Nevěděla jsem , že nechce brát na nikoho ohledy,
a odhodlá se k tomuhle skutku.

"A vy, berete si ji dobrovolně, pane ?"
Podlomily se mi kolena,
když slyšela jsem jasné,hlasité NE!!!

Usmál se a odešel...

Jsme šťastní, jen máme strach,
aby nám do toho zase někdo nepřišel.
Autor Janica, 21.08.2011
Přečteno 430x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí