Vzkaz 2

Vzkaz 2

Anotace: ...další vzkaz pro mého kamaráda...

Píšu prstem na sklíčko
že chci být Tvou dekou
omotat Tvé tělíčko
dát Ti teplo, náruč měkkou.

Píšu prstem na sklíčko
že když sešeří se večer nebe
je mi smutno, ne maličko
já nechci spát, když nejsem vedle Tebe.

Autor zaba.zuzla, 21.08.2011
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí