Půjč mi 2

Půjč mi 2

Anotace: ...

Půjči mi své kapsy
a já naplním je vzpomínkami.

Půjč mi svůj čas
a já naplním ho myšlenkami.

Půjč mi svůj talisman
a já budu ho opatrovat.

Půjč mi kus sebe
a já budu Tě ochraňovat.

Půjč mi svou mysl
a já naplním ji přesladce.

Půjč mi své jméno
a já vyryji si ho do srdce.

...Půjč mi své ticho
a já dám Ti to moje...
Autor zaba.zuzla, 22.08.2011
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, hašlerka, jitka.svobodova, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pěkné,omylem jsem ťukla jen T...Tak ST!!!

22.08.2011 12:10:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí