Kolik slz se vejde do polštáře

Kolik slz se vejde do polštáře

Anotace: ...pocity jedné naší společné chvíle...báseň asi týden stará, když mi nešel komp..

Máš hlavu v mé náruči,
cítím Tvé srdce, jak skučí
a zběsile tluče,
napořád chci chránit
Tvé nitro duše
a nikdy nedovolím,
aby Tě někdo zranil,
o tom, co všechno pro mě jsi
nemáš ani zdání,
napořád chci hladit
Tvé vlasy a nebesa lící,
denně se nořit
do vln zelené laguny,
rozprášit písečné duny
a rozehrát svit na měsíci,
svůj smích nechat s Tvým znít
a skládat spolu symfonii,
napořád chci Tě mít,
tak ráda z rtů Tvých piji,
napořád chci chránit Tvou duši,
i když občas nejsme suší
a máme zvlhlé tváře,
neplakej prosím,
nebudeme přemýšlet nad tím,
kolik slz se vejde do polštáře,
život je přec krátký a nádherný,
ač někdy se nám zdá strohý,
tak už neplakej prosím,
miluji Tě tolik,
kolik jen hvězd se schová do oblohy…
Autor Jiná, 22.08.2011
Přečteno 454x
Tipy 28
Poslední tipující: zenge, šuměnka, strašidýlko-střapatý, Petbab, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, nejsembásník, hašlerka, Tomáš Přidal, Madanik, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"miluji Tě tolik,
kolik jen hvězd se schová do oblohy…"

to je velmi silné vyznání...!

24.08.2011 08:31:00 | šuměnka

četla jsem ji jedním dechem,
je něžná, krásně voní milováním.... ST

23.08.2011 06:41:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí