Raz

Raz

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=sUJkCXE4sAA&ob=av3e

Sbírka: Slnku

Raz si ťa nakreslím.
Počas dlhých chladných dní...

Namaľujem Tvoje oči.
Ten psí pohľad pod obočím.
Ten smútok, tá pokora...
Ako to preniesť na kúsok papiera?

Namaľujem Tvoje vlasy.
V súčasnosti o poznanie
dlhšie asi...

Nakreslím si zuby Tvoje,
no spravím kresby radšej dvoje.
Chcel si portrét bez zubov,
ťažko sa však žije
bez tých dokonalých úsmevov.

Namaľujem Tvoje pery.
Tie plné tvary závidia
Ti mnohé ženy.

Namaľujem Tvoje ústa,
ktoré chceli moje bozkať.
Vyfarbím ich dúhovými farbami,
nech ten obraz navždy pripomína mi
melódiu Tvojho hlasu – mal predsa
farbu slnečného jasu.

Raz si ťa nakreslím.
Počas dlhých chladných dní...
Autor slnečnica, 22.08.2011
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Mbonita, Petbab, Pa Jush
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí