Navždy v mém srdci

Navždy v mém srdci

Anotace: tuhle báseň jsem psala,když se se mnou rozešel můj kluk a mě to dost vzalo .. :(

Ležím v trávě, slunce svítí,
Smutně se usmívám.
Vedle mě je luční kvítí
a já v hlavě tebe mám.

Možná vymaži tvé číslo,
časem i tebe z hlavy.
Ale ze srdce jako by to nešlo,
prý, že se to časem spraví.

Nevěřím tomu, už nevěřím ničemu,
zradil si mě, zradil si mé srdce.
Proč mám věřit jen tomu zlému,
a proč vidím nás navždy ruku v ruce?

Neustále otravuješ mé myšlení,
pořád pleteš se do mých snů.
Jak kdyby tu stále bylo spojení,
opravdu to bude trvat jen pár dnů?

Ne!, Tohle prostě nikdy neskončí,
navždy budeš v mém srdci žít.
Tak jdi mi už sakra z očí,
Miláčku prosím, nech mě jít.!
Autor Pa Jush, 22.08.2011
Přečteno 759x
Tipy 7
Poslední tipující: FrankieLamprt, slnečnica, CULIKATÁ, whiolet, Lorraine, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslíme si že s první láskou nám odešla veškerá láska ale tak to není

22.08.2011 21:42:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí