Hvězda lásky

Hvězda lásky

Anotace: Fantazii se meze nekladou ne? :)

Vždy když podívám se nad sebe,
vzpomenu si na tebe.
Když vedle mě spadne hvězda,
vím, že se mi to nezdá.

Tahle hvězda, o které jsem snila,
Ta, která láskou živena byla.
Spadla a pro nás tu je,
z naší lásky se raduje.

myslíš, že to ona při nás stála?
ona se o tu lásku bála?
Proč zrovna ona, nic říct nemůže?
Vždyť ona všechny přemůže.

Tak silná a statečná je to kráska,
asi tak jako naše láska.
Hvězda lásky, vždy tu byla,
a pořád nás milovala.

Pod svá křídla si nás vzala,
a navždycky schovávala.
Před smůlou a před vším zlým,
zkrátka před vším nepěkným.
Autor Pa Jush, 22.08.2011
Přečteno 511x
Tipy 3
Poslední tipující: slnečnica, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí