Pozvánka

Pozvánka

Anotace: Cesta ke mně...

Pozvánka

Zvu Tě ke mně, zvu Tě domů,
ptáš se kam jít, ptáš se ke komu?

Cestu znáš, jen zavři oči a jdi,
musíš přijít včas, jen se neopozdi.

Neptej se na jméno, pozvánku máš v obálce,
v obálce růžové, jenž leží Ti ve schránce.

Poddej se touze, jenž Tě pohání,
tak seber všechnu odvahu a přijmi mé pozvání...
Autor Niké, 10.02.2006
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí