Láska

Láska

Anotace: ...nepopsatelná...

To slovo je zvláštní
Když vyslovíš ho rty
Lehce navlhčenými

To slovo je zvučné
Když lehce obalíš ho
Barevnými rýmy

To slovo je i prázdné
Když nevysloví se
Ze skutečného pocitu

To slovo je krásné
Když s druhou dlaní v ruce
Řekne se za slunce úsvitu

To slovo je zbytečné
Když vůbec nevíš
Co vlastně znamená

To slovo je neznámé
Je to má rovnice
Navždycky proměnná
Autor zaba.zuzla, 23.08.2011
Přečteno 437x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Live to fight, CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí