Stačilo říct

Stačilo říct

Anotace: Tehdy to stačilo..

Stačilo říct

Přísahal jsi, že náš společný slib,
že z něho nezbyde jen plno chyb.

Změna.Otoč stránku, stačilo říct.
Spolu vypadali jsme jsme jak hrozný kýč.

Zahalen do kabátu, jenž věčnost dala Ti,
oči mé neunesly silný slaný příliv, nezbylo než plakati...

Stačilo říct, stačily tenkrát pouhá slova,
teď kříž do srdce mi za trest ková.

Kříž - symbol utrpení věčného,
děkuji za chvíle, kdy milovala jsem ho...
Autor Niké, 10.02.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí