Podzimní

Podzimní

Anotace: pro jednu ukončenou lásku

Pole plné květů vlčího máku,
mi večerníček o makové panence a motýlu
připomíná,
na krásné věci a na tebe, lásko,
se tak těžko zapomíná…

Kukuřici narostly vousy
a slunečnice hlavy k zemi sklání,
blíží se opadané listy,
babí léto a s ním vzpomínání.

Naše láska s podzimem začala,
toho dne Martin jel na bílém koni
a těsně před létem na posledního máje,
nám konec pohádky po pěti letech zvoní.

Byli jsme jako příboj vln,
Co o sebe tvrdě narážely.
Ale měli jsme i klidné chvíle,
a v těch při sobě jsme zůstat chtěli.



Možná to listí už dávno opadalo,
Tam někde hluboko v srdci ukryté,
Byly to moje sny a touhy
a já z nich mám teď jen spropitné.
Autor melebele, 23.08.2011
Přečteno 285x
Tipy 11
Poslední tipující: Koza, labuť, hašlerka, Live to fight, nejsembásník, CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vzpomínání .. ST

26.08.2011 06:32:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí