Příteli..

Příteli..

Anotace: myšlenky, které nejdou zastavit ani umlčet...

Příteli můj, jak dneska se máš?
Jen opodál stůj, ať loučím se snáz.
Příteli můj, když slzy z očí ti kanou,
já setřu je, a škrtnu sirkou,
ať jiskry v nich opět vzplanou.

Příteli můj, se svou divokou duší,
že ráda tě mám, jen málokdo tuší.
Příteli můj, když tiskls mě v objetí,
bylo to jako když z dálky zpět, pták domů doletí.

Příteli můj, ty duši máš vlčí,
ta moje bázlivě v rohu se krčí.
Příteli můj, mé srdce se svíjí,
když vzdálen jsi ode mě víc jak sto míli.

Ach příteli můj, kéž po boku bys mi stál,
ale ty milou máš a já stojím opodál.
Však jsem navždy ti nablízku, věř mi můj příteli,
že smrt je to jediné, co jednou nás rozdělí.
Autor Annie the wolf, 23.08.2011
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, Metal Lady
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..krása plná citů skvěle vypsaných:))

09.04.2012 14:36:07 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí