Vyznání

Vyznání

Anotace: prostě miluju :-)

Miluju tvoje oči, pro tvůj pohled,
kterým mě tak často svádíš.
Miluju tvoje ruce, pro tvoji něžnost,
se kterou po vlasech mě často hladíš.
Miluju tvoje rty, pro vášeň,
se kterou mě často líbáš.
Miluju tvůj šepot, pro vzrušení,
které ve mě tak často vzýváš.
Miluju tvá vyznání, pro upřímnost,
která se v nich skrývá.
Miluju TEBE, pro to jaký jsi,
protože jen s tebou moje srdce hlasitě zpívá.
Autor helenka, 23.08.2011
Přečteno 515x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, PANGÁSIUS, CRASH, vodnař, CULIKATÁ, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí