Můj muži ...

Můj muži ...

Anotace: ...

Tvá vůně...
Tvůj hlas...
Nechám se mást.
Možná i poprosím
o bolestnou výši
ranných zlostí
ze všech nejasností
klučičích srdcí
a amuletů ke svědectví
k vlastní duši...

Můj muži....
Autor Lexisa, 24.08.2011
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Láďa, CULIKATÁ, Donne, Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí