Sám a sám

Sám a sám

Anotace: ..báseň asi týden stará..napsaná téměř jedním tahem..o Tvé sbírce..promiň, ale nešlo se k tomu nevyjádřit :)

Tvou sbírku tiše pročítám,
v duchu si Tě promítám,
vyhaslé tváře,
utopené naděje
ve dnech kalamáře,
vítr do Tebe kleje
a rozhazuje slzy,
už přestáváš věřit,
že slunce přijde brzy,
že přijde láska,
když pokoj tolik zeje
bolavou samotou,
když duše praská
hlubokou prázdnotou
na bílých zdech,
bez víry na štěstí,
bez víry v sám sebe
už nesnášíš svůj dech,
stojíš na rozcestí,
Země, peklo, nebe,
ztracený ve smutku
nevíš kudy kam,
tak dlouho jsi byl sám,
mrtvý a živý,
nešťastný a v zármutku…
..a já jsem tě neznala
a byla moc daleko..

Však teď už se můžeš smát,
úsměvy můžeš rozdávat
a nemusíš se ničeho bát,
teď už se jen záře
nad Tebou klene,
srdce máš slepené
a rány zhojené,
snad zmizel každý šrám
a všechny bolesti,
teď už nejsi sám,
ani na chvíli,
teď už jsem tu s Tebou já
a napořád můj milý,
naštěstí…
Autor Jiná, 24.08.2011
Přečteno 334x
Tipy 21
Poslední tipující: hašlerka, Mbonita, Tomáš Přidal, zenge, JohnyD., Juan Francesco de Faro, Petbab, Noc17, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to nevadí, že ses o tom vyjádřila. a teď už jsem o hodně jiný, než před rokem, a to jen díky Tobě. a veřím, že s Tebou budu veselý napořád

24.08.2011 15:51:00 | JohnyD.

....je to krásné...cítit jak jsi šťastná :)

24.08.2011 11:50:00 | Noc17

Už jste dva:)

24.08.2011 11:06:00 | CULIKATÁ

Láska léči všechny rány,
otupí i ostré hrany,
zas je den jak malovaný ...

24.08.2011 11:05:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí