Koľkokrát?

Koľkokrát?

Anotace: ...

Sbírka: Slnku

Koľkokrát Slnko vystrieda Mesiac?
Koľkokrát bude sa mi vysmievať?
Koľkokrát ublížim nechtiac?
Koľkokrát budem hviezdy obdivovať?
Koľkokrát sklamem sa zas?
Koľkokrát budem chcieť zastaviť čas
okúzlená čarom chvíle - to vždy,
keď sa stane niečo milé...
Koľkokrát predstavím si Tvoje dlane?
Život by som dala za ne...
Koľkokrát stromy zmenia šat?
Koľkokrát vyslovím "Amen" a
objavím niečo známe, kým
konečne Ťa stretnem?

(... a stretnem Ťa vôbec?)
Autor slnečnica, 24.08.2011
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Koza, CRASH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

umenie neublížiť - hoci aj nechtiac - sa učíme po celý život

24.08.2011 12:26:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí