Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: netřeba slova vše v básni psané

Sbírka: Druhá šance

Dálka mě od Tebe dělí
Chybíš mi tak strašně moc
Čekám,a snažím se být bdělý
Probdím každou noc

Chybí mi tvůj pohled, tvá slova
prostě bez Tebe tu scházím
každým dnem myslím zas a znova
jak alespoň do Tvých snů vcházím

Kdy jsme alespoň takhle spolu
Teď ale jsi za hranicemi mých možností
Jsem v nejvyšším bodě bolu
Bez Tebe se tu všude ticho rozhostí

Tak se mi vrať....
Autor Jacob P. Verlaine, 24.08.2011
Přečteno 620x
Tipy 4
Poslední tipující: moller, CULIKATÁ, E.T.Jane, CRASH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stejné pocity mam i já, pár tisíc kilometrů od své girlfrend. Pěkně napsaný.

28.08.2011 00:54:00 | moller

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí